Σύνδεση/Εγγραφή

Υπηρεσίες

Ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας παρέχω Ατομικές και Ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες.

Ατομικές

Προσωποποιημένες ατομικές
συνεδρίες που εστιάζουν στις
ανάγκες και τους στόχους σου.

Αντιμετώπισε τις προκλήσεις της
ζωής και ανάπτυξε δεξιότητες
αυτοβελτίωσης
σε όλους τους τομείς.

Μαζί θα διερευνήσουμε τα
ζητήματα που αντιμετωπίζεις και
θα καταστρώσουμε ένα σχέδιο
δράσης για την επίτευξη της
ευημερίας!

Ομαδικές

Μέσα από τις ομαδικές 
συναντήσεις, μπορείς να
μοιραστείς τις εμπειρίες σου, να
ακούσεις τις ιστορίες των άλλων
και να λάβεις υποστήριξη από
τους συμμετέχοντες.

Οι ομαδικές θεραπείες μπορούν
να προσφέρουν νέες προοπτικές,
στήριξη κι ενθάρρυνση για την
προσωπική σου ανάπτυξη.

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ

 • Προσαρμοσμένη προσέγγιση: Η ατομική θεραπεία επιτρέπει στον θεραπευτή να εστιάσει αποκλειστικά στις ανάγκες και τα ζητήματα του ατόμου.
 • Βαθύτερη εξερεύνηση: Η ατομική θεραπεία παρέχει τον χρόνο και τον χώρο για να εξερευνήσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σου πιο βαθιά.
 • Ιδιωτικότητα: Η ατομική θεραπεία προσφέρει ένα ιδιωτικό περιβάλλον όπου μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα προβλήματά σου χωρίς το φόβο της κριτικής ή της απόρριψης.
 • Ευελιξία: Οι ατομικές συνεδρίες μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σου χρονοδιάγραμμα και στους δικούς σου ρυθμούς εξέλιξης.
 • Στόχοι και πρόοδος: Στην ατομική θεραπεία, ο θεραπευτής μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση προσωπικών στόχων και να παρακολουθεί την πρόοδό σου με μεγαλύτερη ευκολία.

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ

 • Κοινωνική υποστήριξη: Η ομαδική θεραπεία προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάξεις εμπειρίες, ιστορίες και να συνδεθείς με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.
 • Εμπλουτισμός από διαφορετικές προσεγγίσεις: Η ομαδική θεραπεία σου επιτρέπει να αντλήσεις γνώσεις από τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές που χρησιμοποιούν τα άλλα μέλη της ομάδας.
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαπροσωπικών σχέσεων: Η ομαδική θεραπεία σε βοηθά να αναπτύξεις δεξιότητες συνεργασίας, επικοινωνίας και συμπαράστασης που μπορείς έπειτα να εφαρμόσεις στην καθημερινή σου ζωή.
 • Κόστος: Η ομαδική θεραπεία είναι πιο οικονομική από την ατομική, καθώς το κόστος της θεραπείας κατανέμεται στα μέλη της ομάδας.
 • Προοπτική: Η ομαδική θεραπεία σου επιτρέπει να δεις τα προβλήματα από διαφορετικές γωνίες και να αποκτήσεις μια ευρύτερη προοπτική σχετικά με τη ζωή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΒΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥ
ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΒΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥ

ΚΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΑΝ:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΑΝ:

ask yourself the biggest questions...

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η διαδικασία της θεραπείας ξεκινά με την πρώτη συνεδρία, η οποία συχνά ονομάζεται και συνεδρία αξιολόγησης ή διαγνωστική συνεδρία. Στην πρώτη συνεδρία, θα προσπαθήσω να γνωρίσω εσάς, το πρόβλημά σας και τους στόχους που έχετε για τη θεραπεία. Μπορεί να σας κάνω ερωτήσεις για τη ζωής σας, την ψυχική και σωματική υγεία σας, καθώς και για και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Στην πρώτη συνεδρία, είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα και να εκφράζετε τις ανησυχίες σας με ειλικρίνεια. Είναι επίσης μια ευκαιρία να καθορίσετε αν είμαι η κατάλληλη θεραπεύτρια για εσάς, αν είναι εύκολο να συνεργαστείτε μαζί μου και αν αισθάνεστε ότι μπορώ να σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας. 

Μετά την πρώτη συνεδρία, θα σχεδιάσω μια προσαρμοσμένη στρατηγική θεραπείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τους στόχους που έχετε θέσει. Η συνεχής συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ εμας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της θεραπείας. Καθώς προχωράτε στις επόμενες συνεδρίες, θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να εξερευνήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν, να αναπτύξουμε στρατηγικές αντιμετώπισης και να αξιολογούμε την πρόοδό σας.

Μία τυπική συνεδρία συμβουλευτικής διαρκεί 50 λεπτά. Ωστόσο, η διάρκεια κάθε συνεδρίας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε θεραπευόμενου. Όσον αφορά στη συχνότητα των συνεδριών, αυτό εξαρτάται κυρίως από τη φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και την προσωπική σας πρόοδο.

Συνήθως, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, αλλά μπορεί να αυξηθούν σε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα εάν το έχει ανάγκη ο θεραπευόμενος. Καθώς προχωράτε στη θεραπεία και καταγράφετε πρόοδο, οι συνεδρίες μπορεί να γίνουν λιγότερο συχνές, όπως κάθε δύο εβδομάδες ή κάθε μήνα. Θα συζητήσουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα συνεδριών βάσει της εξέλιξής σας και των αναγκών σας. 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η θεραπεία είναι μια διαδικασία και οι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν αρκετό χρόνο. Η συνεργασία μας για τον καθορισμό της συχνότητας των συνεδριών θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να διασφαλίσετε ότι η θεραπεία είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική για εσάς.

Μπορείτε να κλείσετε μια συνεδρία απευθείας μέσω του site, όπου θα βρείτε το σύστημα κρατήσεων και όλες τις διαθέσιμες ώρες.

Για την πληρωμή των συνεδριών, έχει διασφαλιστεί η δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό σας εξασφαλίζει την ευκολία της πληρωμής από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την τακτοποίηση των εξόδων κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Στο παρόν στάδιο, προσφέρω μόνο διαδικτυακές συνεδρίες θεραπείας μέσω Skype ή Viber για να καλύψω τις ανάγκες των θεραπευόμενών μου και να διασφαλίσω την ασφάλεια και την ευελιξία τους. Κατανοώ ότι οι διαδικτυακές συνεδρίες μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικές και βολικές για πολλούς ανθρώπους, ειδικά στις σημερινές συνθήκες.

Σχεδιάζω να επεκτείνω τις υπηρεσίες μου στο μέλλον, προσφέροντας και προσωπικές συναντήσεις σε ειδικό χώρο, όπου θα μπορείτε να με συναντήσετε από κοντά και να εργαστείτε απευθείας μαζί μου. Θα κάνω τις απαραίτητες ανακοινώσεις όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για την επέκταση αυτή. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διαδικτυακές συνεδρίες που προσφέρω και να αρχίσετε τη θεραπεία σας από την άνεση του χώρου σας.

Κατανοώ πόσο σημαντικό είναι να βρείτε τη σωστή θεραπεία και τον κατάλληλο επαγγελματία που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Για να καθορίσετε αν η θεραπεία που προσφέρω είναι κατάλληλη για εσάς, σας προτείνω να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα βήματα:

 • Ενημερωθείτε: Διαβάστε για τη θεραπεία και τις υπηρεσίες που προσφέρω στον ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατανοήστε τη φιλοσοφία μου, τη μεθοδολογία και το πεδίο εξειδίκευσης.
 • Επικοινωνήστε μαζί μου: Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email ή μέσω της σελίδας μου στο Instagram για να υποβάλλετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε σχετικά με τη θεραπεία και το πώς μπορεί να σας βοηθήσει.
 • Δοκιμάστε μια πρώτη συνεδρία: Κλείστε μια πρώτη συνεδρία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν η προσέγγισή μου είναι σύμφωνη με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και αν νιώθετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
 • Αναλύστε την εμπειρία: Μετά την πρώτη συνεδρία, κάντε μια ανασκόπηση της εμπειρίας. Σκεφτείτε αν η θεραπεία και η προσέγγισή μου συμβαδίζουν με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και τον τρόπο που επιθυμείτε να εργαστείτε για την ψυχική σας υγεία.

Αν, μετά από αυτά τα βήματα, αισθάνεστε ότι η θεραπεία και η προσέγγισή μου είναι κατάλληλες για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, τότε θα είμαι ευτυχής να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί. Αν όχι, μην διστάσετε να αναζητήσετε άλλους επαγγελματίες που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Το σημαντικότερο είναι να βρείτε τη βοήθεια που σας ταιριάζει και να προχωρήσετε στην πορεία της ψυχικής υγείας και της αυτοβελτίωσης. 

Κατανοώ ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό κι έχει διαφορετικές ανάγκες, γι' αυτό είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία που θα μπορέσει να σας υποστηρίξει επαρκώς στη διαδικασία αυτή.

Βασισμένη στην εμπειρία μου και στις τρέχουσες έρευνες, πιστεύω ότι οι διαδικτυακές συνεδρίες είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις δια ζώσης. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές από τις δια ζώσης, καθώς παρέχουν ευελιξία και άνεση στο θεραπευόμενο, που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο ξεκούραστου και ανοιχτού περιβάλλοντος.

Οι θεραπευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με εμένα από την άνεση του χώρου τους, κάτι που μπορεί να μειώσει το άγχος και να διευκολύνει την έκφραση των συναισθημάτων και των προβλημάτων τους. Επίσης, οι διαδικτυακές συνεδρίες εξαλείφουν τον χρόνο και το κόστος μετακίνησης, πράγμα που τις καθιστά πιο προσβάσιμες και βολικές για θεραπευόμενους με περιορισμένο χρόνο ή περιορισμένη οικονομική δυνατότητα.

Ενώ οι διαδικτυακές συνεδρίες μπορεί να υπολείπονται της ατμόσφαιρας και της προσωπικής επαφής των δια ζώσης συνεδριών, πιστεύω ότι είναι σε θέση να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο θεραπευτικής υποστήριξης και επικοινωνίας. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, όπως η βιντεοκλήση, το chat και η δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης, μπορούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας και να εξασφαλίσουμε ότι οι συνεδρίες παραμένουν εποικοδομητικές και αποτελεσματικές.

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι η επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δέσμευση και τη συμμετοχή του θεραπευομένου. Αν είστε ανοιχτοί και δεσμευμένοι στη διαδικασία, τόσο οι διαδικτυακές όσο και οι δια ζώσης συνεδρίες μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικές. Στο τέλος, η βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων σας στη θεραπεία είναι η καλή συνεργασία με το θεραπευτή και η αφοσίωση στη διαδικασία αυτοβελτίωσης.

Το θέμα της ιδιωτικότητας και της εμπιστευτικότητας των θεραπευόμενων είναι για μένα ζωτικής σημασίας. Σέβομαι βαθύτατα την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα κάθε θεραπευόμενου και δεσμεύομαι να προστατεύσω αυτές τις πληροφορίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Καταρχάς, όλες οι συνεδρίες και οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας παραμένουν εμπιστευτικές. Δεν θα κοινοποιήσω πληροφορίες που αφορούν τη θεραπεία σας, εκτός αν μου δώσετε ρητή άδεια για να το κάνω ή αν αντιμετωπίζω νομική υποχρέωση, όπως σε περιπτώσεις αυξημένου κινδύνου για την ασφάλειά σας ή της ασφάλειας τρίτων.

Επιπλέον, χρησιμοποιώ ασφαλή και κρυπτογραφημένα εργαλεία επικοινωνίας, όπως το Viber και το Zoom, για τις διαδικτυακές συνεδρίες, προκειμένου να διασφαλίσω την ιδιωτικότητα των συζητήσεων μας. Τα προσωπικά δεδομένα και οι πληροφορίες που αφορούν τη θεραπεία σας αποθηκεύονται σε ασφαλείς ψηφιακούς χώρους, και προστατεύονται με κωδικούς πρόσβασης και κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, τηρώ αυστηρά τους κανονισμούς περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR), που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να συνεργαστώ με άλλους επαγγελματίες υγείας, πάντα θα ζητώ τη συγκατάθεσή σας πριν μοιραστώ οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη θεραπεία σας. Κατανοώ πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη στη θεραπευτική σχέση και είμαι αφοσιωμένη στο να παρέχω ένα ασφαλές κι εμπιστευτικό περιβάλλον για τη θεραπεία σας.

Ως ιατρός που βρίσκομαι στη διαδικασία αναμονής της ειδικότητας της ψυχιατρικής, καθώς και ως Σύμβουλος ψυχικής υγείας, είμαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσω πολλές καταστάσεις και προβλήματα που αφορούν στην ψυχική υγεία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδεχομένως να χρειαστεί να ανατεθούν σε ειδικότερους επαγγελματίες ή ομάδες.

Δεν αντιμετωπίζω καταστάσεις που περιλαμβάνουν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα, όπως αυτοκτονικό ιδεασμό, σοβαρές επιθετικές ενέργειες ή βία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται η άμεση επικοινωνία με τις κατάλληλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή ειδικευμένους ψυχιάτρους.

Επίσης, δεν αντιμετωπίζω περιπτώσεις που αφορούν σύνθετες ψυχιατρικές διαταραχές, όπως η σχιζοφρένεια ή η διπολική διαταραχή, καθώς αυτές απαιτούν εξειδικευμένη ψυχιατρική παρέμβαση και φαρμακοθεραπεία, η οποία υπερβαίνει το πεδίο της συμβουλευτικής ψυχικής υγείας που προσφέρω προς το παρόν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα συστήσω στον θεραπευόμενο να αναζητήσει κατάλληλη υποστήριξη από ψυχιάτρους.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζω τα όριά μου ως επαγγελματίας και να προσφέρω την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους θεραπευόμενους μου, οδηγώντας τους προς τους καταλληλότερους ειδικούς, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Η συνεργασία με άλλους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής φροντίδας στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.

Ένας θεραπευτής που εξειδικεύεται στον ναρκισσισμό και τη ναρκισσιστική κακοποίηση έχει τη γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία για να βοηθήσει τα θύματα να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να ξεπεράσουν τις συνέπειες αυτής της εμπειρίας. Προσωπικά, είμαι εξοπλισμένη με τεχνικές και προσεγγίσεις που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη θεραπεία των ατόμων που έχουν υποστεί ναρκισσιστική κακοποίηση.

Οι θεραπευτές που εξειδικεύονται στο ναρκισσισμό και τη ναρκισσιστική κακοποίηση προσφέρουν:

 • Βαθιά κατανόηση της ναρκισσιστικής κακοποίησης: Είναι εξοικειωμένοι με τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι κακοποιητές και τον τρόπο που επηρεάζουν τα θύματα κι επιπλέον κατανοούν την πολυπλοκότητα και τις διαφορετικές μορφές του ναρκισσισμού.
 • Εξατομίκευση της θεραπείας: Προσαρμόζουν τις προσεγγίσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες κάθε θεραπευόμενου.
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάκαμψης: Βοηθούν τους θεραπευόμενους να αναπτύξουν τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κακοποίησης, να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να αποκαταστήσουν την ψυχολογική τους ισορροπία.
 • Υποστήριξη στη διαδικασία θέτοντας όρια: Οι θεραπευτές βοηθούν τους θεραπευόμενους να θέτουν υγιή όρια στις σχέσεις τους και να αναγνωρίζουν πότε κάποιος παραβιάζει αυτά τα όρια.
 • Παροχή στήριξης κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης: Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές συνεχίζουν να παρέχουν υποστήριξη στους θεραπευόμενους καθώς προχωρούν προς την ολική αποκατάσταση και την επανένταξη στη ζωή τους.
 • Καθοδήγηση στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων: Βοηθούν τους θεραπευόμενους να αναπτύξουν καλύτερες διαπροσωπικές δεξιότητες και να αποκτήσουν μια πιο ρεαλιστική εικόνα των υγιών σχέσεων.
 • Εργασία πάνω στην αυτοεκτίμηση και την αυτοσυμπάθεια: Οι θεραπευτές που ειδικεύονται στον ναρκισσισμό και τη ναναρκισσιστική κακοποίηση βοηθούν τους θεραπευόμενους να αναπτύξουν μια πιο θετική αυτοεικόνα και να εκτιμήσουν την αξία τους ως άτομα.
 • Αναγνώριση και αντιμετώπιση των συναισθηματικών τραυμάτων: Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές προσφέρουν στήριξη και καθοδήγηση στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών τραυμάτων που προκύπτουν από τη ναρκισσιστική κακοποίηση.
 • Υποστήριξη στη διαχείριση του άγχους και της κατάθλιψης: Οι ειδικοί θεραπευτές μπορούν να βοηθήσουν τους θεραπευόμενους να αναπτύξουν στρατηγικές αντιμετώπισης για το άγχος και την κατάθλιψη που συχνά συνοδεύουν την εμπειρία της κακοποίησης.
 • Διδασκαλία στρατηγικών αυτοφροντίδας: Οι θεραπευτές βοηθούν τους θεραπευόμενους να αναγνωρίσουν τη σημασία της αυτοφροντίδας και να μάθουν τεχνικές για τη βελτίωση της ευεξίας τους.

Συνολικά, ένας θεραπευτής που εξειδικεύεται στον ναρκισσισμό και τη ναρκισσιστική κακοποίηση είναι πολύτιμος για την παροχή κατευθυντήριων γραμμών, στήριξης και εργαλείων που είναι προσαρμοσμένα στις μοναδικές ανάγκες των ατόμων που έχουν υποστεί ναρκισσιστική κακοποίηση. Μέσω της ειδικής τους γνώσης κι εμπειρίας, αυτοί οι θεραπευτές είναι σε θέση να προσφέρουν βοήθεια και κατανόηση που θα μπορούσε να είναι δύσκολο να βρεθεί σε ένα περιβάλλον γενικής θεραπείας.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η ανάκαμψη από τη ναρκισσιστική κακοποίηση μπορεί να είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, υπομονή και υποστήριξη. Ένας εξειδικευμένος θεραπευτής μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην υποστήριξη αυτής της διαδικασίας, βοηθώντας τα θύματα να κατανοήσουν και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που συνδέονται με την εμπειρία τους και να ανακτήσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Εάν θέλεις να μου κάνεις κάποια ερώτηση...

Είμαι η Χριστίνα Λαμπροπούλου – Ιατρός, Βιολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Δημιούργησα το The Mind Rises σε μια προσπάθεια να συνδυάσω την αγάπη μου για την Ψυχική Υγεία & την Ψυχιατρική με τη δημιουργικότητα! Εδώ, υπάρχει χώρος για όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι προς την αυτοαγάπη, την ψυχική ηρεμία και την αυτεπίγνωση. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι! Εάν θέλεις να ξεκινήσουμε μαζί να βαδίζουμε σε αυτό το μονοπάτι προσφέρω τόσο ατομικές, όσο και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες! Μπορείς παράλληλα να εξερευνήσεις το themindrises.gr για να βρεις τα διάφορα διαμαντάκια που έχω κρυμμένα στις σελίδες του – ελπίζοντας ότι θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που έχεις βάλει στόχο!

dr. Christine Labropoulou

Δρ Χριστίνα Λαμπροπούλου - Ιατρός