Σύνδεση/Εγγραφή

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα, τις ευθύνες και την προστασία σας ως πολύτιμος επισκέπτης του ιστότοπού μας. Αυτοί οι όροι διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση των υπηρεσιών του The Mind Rises. Είναι ζωτικής σημασίας να τους κατανοήσετε, γι’ αυτό παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Όροι και προϋποθέσεις

Αποδοχή των Όρων

Με την πρόσβαση στον ιστότοπό www.themindrises.gr, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε ενέργεια που παραβιάζει αυτούς τους όρους.

Σκοπός του περιεχομένου

Το περιεχόμενο, οι πληροφορίες, τα άρθρα, οι εικόνες, τα αρχεία και οι λοιποί πόροι στο The Mind Rises προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν χρησιμεύουν ως υποκατάστατο της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας. Συμβουλευτείτε πάντα έναν πάροχο υγείας για ανησυχίες σχετικά με την ψυχική και σωματική σας υγεία. Ποτέ μην αγνοείτε την επαγγελματική συμβουλή ή μην καθυστερείτε να την αναζητήσετε εξαιτίας κάποιου στοιχείου που διαβάσατε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική απορρήτου

Το απόρρητό σας είναι απαραίτητο για εμάς. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας, η οποία εξηγεί με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ανήκει στο The Mind Rises και τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτών των υλικών. Η επιτρεπόμενη χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας από αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει πάντα να συνοδεύεται από την αναφορά “The Mind Rises” & “Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου” ως πηγή.

Διαδικτυακές συμβουλευτικές υπηρεσίες

Στο The Mind Rises παρέχουμε ασφαλείς, εμπιστευτικές υπηρεσίες διαδικτυακής συμβουλευτικής. Όλες οι συνεδρίες διεξάγονται μέσω ασφαλών, συμβατών πλατφορμών, με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητά σας. Τόσο ο πελάτης όσο και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου συμφωνούν να μην καταγράφουν τις συνεδρίες, εκτός εάν υπάρχει ρητή αμοιβαία συγκατάθεση. Για την ακύρωση μιας συνεδρίας απαιτείται προειδοποίηση τουλάχιστον προ 24 ωρών, διαφορετικά ενδέχεται να υπάρξει χρέωση. Σε περίπτωση κρίσης ή έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, συνιστούμε να απευθυνθείτε στις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καθώς ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παράσχουμε άμεση βοήθεια.

Πεδίο εφαρμογής της πρακτικής

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου, αν κι έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού, παρέχει επί του παρόντος υπηρεσίες αποκλειστικά με την ιδιότητα του συμβούλου ψυχικής υγείας και όχι ως εν ενεργεία ιατρός ή ψυχίατρος. Παρά το ιατρικό της υπόβαθρο, δεν έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά της στην ψυχιατρική και δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις, θεραπείες ή άλλες ιατρικές υπηρεσίες που θα παρείχε ένας εν ενεργεία ιατρός ή ψυχίατρος.

Η Δρ. Λαμπροπούλου δεν έχει τη δικαιοδοσία να συνταγογραφεί φάρμακα και για οποιαδήποτε ανάγκη τέτοιας παρέμβασης απαιτείται παραπομπή σε εξειδικευμένο ιατρό. Είναι σημαντικό οι πελάτες να κατανοήσουν αυτή τη διάκριση. Οποιαδήποτε παρανόηση ή παραδοχή ότι η Δρ. Λαμπροπούλου ενεργεί με την ιδιότητα του ιατρού είναι αυστηρά παρερμηνεία και δεν αποτελεί ευθύνη του The Mind Rises και της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου.

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την αναζήτηση, όταν είναι απαραίτητο, επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών και βοήθειας για τα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επικοινωνία με τον ιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή άλλον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. Ζητάτε πάντα τη συμβουλή ενός ειδικευμένου παρόχου υγείας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με μια ιατρική κατάσταση ή την ψυχική σας υγεία. Ποτέ μην αγνοείτε τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές ή μην καθυστερείτε να τις αναζητήσετε εξαιτίας κάποιας πληροφορίας που διαβάσατε στο The Mind Rises.

Αποποίηση ευθύνης για την παρέμβαση σε κρίση

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το The Mind Rises δεν είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσης. Οι διαδικτυακές συμβουλευτικές μας υπηρεσίες δεν υποκαθιστούν τις επείγουσες παρεμβάσεις σε περίπτωση κρίσης. Εάν εσείς ή κάποιος άλλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων απειλών ή ενεργειών πρόκλησης βλάβης στον εαυτό σας ή σε άλλους, είναι ζωτικής σημασίας να απευθυνθείτε αμέσως στις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Παρόλο που νοιαζόμαστε βαθύτατα για την ευημερία σας, δεν μπορούμε να παρέχουμε άμεση βοήθεια σε τέτοιες καταστάσεις. Για άμεση βοήθεια, επικοινωνήστε με τις τοπικές υπηρεσίες παρέμβασης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή απευθυνθείτε στο πλησιέστερο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, μπορείτε να καλέσετε τη Γραμμή βοήθειας για την Αυτοκτονία Κλίμακα στο 1018 (ή οποιαδήποτε άλλη σχετική γραμμή βοήθειας).

Θυμηθείτε, μην χρησιμοποιείτε ποτέ το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τη φόρμα επικοινωνίας σε αυτόν τον ιστότοπο για να αναφέρετε ή να γνωστοποιήσετε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σας. Αυτά τα μέσα δεν είναι σχεδιασμένα για την υποστήριξη έκτακτης ανάγκης και δεν εγγυώνται άμεση ανταπόκριση.

Διευκρινίσεις σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας

Στο πλαίσιο του The Mind Rises, οποιαδήποτε αναφορά στους όρους “θεραπεύτρια”, “θεραπευτική συνεδρία” ή “θεραπεία” παραπέμπει αποκλειστικά στις υπηρεσίες συμβουλευτικής ψυχικής υγείας που παρέχει η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου με την ιδιότητά της ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι όροι αυτοί δεν υποδηλώνουν ούτε υπονοούν την παροχή άλλων υπηρεσιών ή τύπων θεραπείας εκτός του πεδίου εφαρμογής της συμβουλευτικής ψυχικής υγείας.

Η χρήση αυτών των όρων γίνεται για λόγους ευκολίας και κατανόησης και δεν θα πρέπει να παρερμηνεύεται ως ισχυρισμός για παροχή υπηρεσιών πέραν του πεδίου της συμβουλευτικής ψυχικής υγείας. Είναι ευθύνη του πελάτη να κατανοήσει τη φύση των παρεχόμενων υπηρεσιών και να αναζητήσει πρόσθετη επαγγελματική βοήθεια, εφόσον χρειάζεται.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να διευκρινίζουν τυχόν απορίες ή ανησυχίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες πριν από τον προγραμματισμό ραντεβού. Η παρανόηση ή η παρερμηνεία αυτών των όρων δεν θα καταστήσει υπεύθυνη την Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου.

Αποποίηση ευθύνης καλλιτεχνικού περιεχομένου

Οι καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις που βρίσκονται στο The Mind Rises, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εικόνων και ποιημάτων, έχουν δημιουργηθεί από τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου με σκοπό να προσφέρουν μια μοναδική οπτική γωνία για θέματα ψυχικής υγείας. Οι δημιουργίες αυτές πηγάζουν από την προσωπική καλλιτεχνική διάθεση της Δρ. Λαμπροπούλου και δεν έχουν σκοπό να απαξιώσουν, να γελοιοποιήσουν ή να μειώσουν τη σημασία ή τη σοβαρότητα οποιασδήποτε ψυχιατρικής διαταραχής.

Αυτές οι καλλιτεχνικές εκφράσεις δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο επαγγελματικών συμβουλών, διαγνώσεων ή θεραπείας ψυχιατρικών διαταραχών. Δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη την ιατρική ή ψυχιατρική οµολογία και δεν προορίζονται να ερµηνευθούν ως τέτοια.

Όλα τα δικαιώματα των εικόνων, των ποιημάτων και του λοιπού καλλιτεχνικού περιεχομένου που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν αποκλειστικά στη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αντικαταστήσει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε από αυτά τα δημιουργήματα κατά την κρίση της, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αναπαραγωγή ή διανομή αυτών των καλλιτεχνικών δημιουργιών, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της Δρ. Λαμπροπούλου.

Πολιτική περιεχομένου που μπορεί να μεταφορτωθεί

Στο The Mind Rises, ενδέχεται να παρέχουμε αρχεία διαθέσιμα για λήψη ως υπηρεσία προς τους χρήστες μας. Τα αρχεία αυτά παρέχονται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου.

Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε μεταπώληση, αλλοίωση, τροποποίηση ή χρήση αυτών των αρχείων για σκοπούς διαφορετικούς από την προβλεπόμενή τους χρήση. Δεν επιτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή, διανομή ή εκμετάλλευση αυτών των αρχείων με οποιονδήποτε τρόπο.

Με τη λήψη περιεχομένου από την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο με υπευθυνότητα, να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου και να συμμορφώνεστε με όλους τους άλλους όρους και προϋποθέσεις που καθορίζονται στην ιστοσελίδα μας.

Η παραβίαση αυτών των όρων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό της πρόσβασής σας στον ιστότοπό μας και μπορεί επίσης να επιφέρει νομικές συνέπειες.

Χρήση των κριτηρίων DSM-5

Το The Mind Rises και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δύναται να παρέχουν κατά προσέγγιση πληροφορίες που βασίζονται σε κριτήρια από το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών, Πέμπτη Έκδοση (DSM-5), ως εργαλείο για την κατανόηση διαφόρων ψυχιατρικών διαταραχών. Σημειώστε ότι αυτές οι περιλήψεις δεν είναι ολοκληρωμένες και προορίζονται να συμπληρώσουν, όχι να αντικαταστήσουν, το DSM-5 ή τη διαβούλευση με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Ενώ το DSM-5 είναι ένα ευρέως αποδεκτό εργαλείο, δεν ακυρώνει ή μειώνει την αξία άλλων διαγνωστικών κριτηρίων. Στην πρακτική της, η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου μπορεί επίσης να λαμβάνει υπόψη διάφορα άλλα διαγνωστικά πρότυπα κι εργαλεία, αντανακλώντας την πολύπλευρη φύση της αξιολόγησης της ψυχικής υγείας.

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε ότι τα κριτήρια του DSM-5 που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για αυτοδιάγνωση ή ως υποκατάστατο της επαγγελματικής αξιολόγησης, διάγνωσης ή θεραπείας. Μόνο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας μπορεί να διαγνώσει και να θεραπεύσει ψυχιατρικές διαταραχές.

Η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή τροποποιήσεις των κριτηρίων του DSM-5, αλλά δεσμεύεται να διατηρεί τις πληροφορίες όσο το δυνατόν πιο ακριβείς, ενημερωμένες και σχετικές. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη σε αυτές τις πληροφορίες γίνεται αυστηρά με δική σας ευθύνη.

Όροι πληρωμών

Για οποιεσδήποτε υπηρεσίες επί πληρωμή στο The Mind Rises, συμφωνείτε με τους όρους τιμολόγησης και πληρωμής που παρουσιάζονται κατά τη στιγμή της αγοράς. Μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας ανά πάσα στιγμή και θα σας παρέχουμε σχετική ειδοποίηση για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνονται εξ ολοκλήρου πριν από την έναρξη της υπηρεσίας, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Δεχόμαστε μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Όταν παρέχετε μια μέθοδο πληρωμής, επιβεβαιώνετε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής.

Εάν μια πληρωμή δε διακανονιστεί επιτυχώς, λόγω λήξης, ανεπαρκών κεφαλαίων ή με άλλο τρόπο, εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για τυχόν ποσά που δε μας έχουν καταβληθεί και μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, είτε (i) να σας τιμολογήσουμε απευθείας για το ελλιπές ποσό, (ii) να συνεχίσουμε να χρεώνουμε τη μέθοδο πληρωμής μόλις αυτή ενημερωθεί από εσάς ή (iii) να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες μας.

Η ακύρωση των συνεδριών πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη συνεδρία, για να αποφύγετε τη χρέωση της συνεδρίας. Δεν παρέχουμε επιστροφές χρημάτων για συνεδρίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική θα αναρτώνται σε αυτόν τον ιστότοπο και θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους.

Περιορισμοί ηλικίας

Το The Mind Rises καλωσορίζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση και να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, όσον αφορά στην πραγματοποίηση συμβουλευτικών συνεδριών, ισχύουν περιορισμοί.

Για να κάνετε κράτηση και να συμμετάσχετε σε μια συνεδρία συμβουλευτικής, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Άτομα κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να κάνουν κράτηση ή να συμμετέχουν σε συνεδρίες χωρίς τη ρητή συγκατάθεση γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα. Η συγκατάθεση αυτή πρέπει να μας γνωστοποιηθεί με σαφήνεια πριν από τη συνεδρία. Σε περίπτωση απόκρυψης της πραγματικής σας ηλικίας δε φέρουμε καμία ευθύνη και διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε άμεσα τη συνεργασία μας.

Στην περίπτωση συνεδριών που αφορούν σε ανηλίκους, χρειαζόμαστε γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα ή τον κηδεμόνα, με την οποία θα αναγνωρίζεται η κατανόηση και η αποδοχή των όρων μας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε τη γνησιότητα της συγκατάθεσης κι ενδέχεται να ζητήσουμε περαιτέρω τεκμηρίωση ή πληροφορίες, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, δηλώνετε ότι πληροίτε τις ηλικιακές απαιτήσεις όπως ορίζονται παραπάνω.

Δόλια δραστηριότητα και πλαστοπροσωπία

Η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου και το The Mind Rises αποποιούνται ρητά κάθε ευθύνη και υποχρέωση που απορρέει από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αντιγραφή ή απομίμηση της ιστοσελίδας μας, του περιεχομένου της ή της ταυτότητάς μας. Οποιαδήποτε προσπάθεια αντιγραφής, απομίμησης ή χρήσης του “The Mind Rises” για δόλιους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του “catfishing” ή της δημιουργίας ψεύτικων λογαριασμών, θα υπόκειται σε νομικές ενέργειες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δε θα ξεκινήσει ποτέ προσωπική επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιουδήποτε άλλου social media για να ζητήσει ανεπιθύμητες πληροφορίες ή χρήματα. Οποιαδήποτε επικοινωνία που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από το The Mind Rises ή τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου και δεν τηρεί αυτή την πολιτική θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ύποπτη και να αναφέρεται αμέσως.

Οι πληρωμές για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το The Mind Rises διεκπεραιώνονται αυστηρά μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (www.themindrises.gr). Οποιαδήποτε άλλη μορφή πληρωμής δεν επιτρέπεται ούτε αναγνωρίζεται από το The Mind Rises. Προτρέπουμε τους χρήστες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση έναντι απάτης και να διασφαλίζουν ότι οι αλληλεπιδράσεις τους μαζί μας γίνονται μόνο μέσω των επίσημων δικτύων μας.

Αυτοδιάγνωση

Παρόλο που το The Mind Rises παρέχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με την ψυχική υγεία, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το περιεχόμενο αυτό προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν έχει σχεδιαστεί ούτε προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για αυτοδιάγνωση ή αυτοθεραπεία ψυχικών ή σωματικών διαταραχών.

Η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου αποθαρρύνει έντονα την αυτοδιάγνωση με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε οποιαδήποτε άλλη πηγή. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών, διαγνώσεων ή θεραπείας. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους χρήστες να εντοπίσουν πιθανά σημάδια και συμπτώματα που μπορεί να απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση κι επαγγελματική βοήθεια.

Η αναγνώριση των σημείων μιας πιθανής διαταραχής της ψυχικής υγείας είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα, αλλά θα πρέπει πάντα να ακολουθείται από την αναζήτηση της βοήθειας ενός ειδικευμένου επαγγελματία υγείας. Οι καταστάσεις ψυχικής υγείας είναι πολύπλοκες κι απαιτούν εξατομικευμένη αξιολόγηση και θεραπεία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ψυχική σας υγεία, απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας ή σε έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Η υγεία σας είναι πολύ σημαντική για να ρισκάρετε με αυτοδιάγνωση ή αυτοθεραπεία.

Πολιτική αναζήτησης συνεργασίας

Κάθε πιθανή συνεργασία, σύμπραξη ή κοινοπραξία που αφορά στο The Mind Rises και τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου πρέπει να απευθύνεται και να διεκπεραιώνεται απευθείας από την ίδια την Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου.

Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι συνεργασίες ευθυγραμμίζονται με την αποστολή, το όραμα και τα πρότυπα του The Mind Rises και της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου και επιτρέπει την ανοιχτή, άμεση επικοινωνία για τον καθορισμό σαφών προσδοκιών και στόχων.

Παρακαλείσθε να μην συνεργάζεστε με τρίτους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το The Mind Rises και τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου χωρίς να το επιβεβαιώσετε πρώτα με τη Δρ. Λαμπροπούλου.

Η κατανόηση και η τήρηση αυτής της πολιτικής συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας και της αυθεντικότητας του έργου μας. Για ερωτήματα σχετικά με πιθανές συνεργασίες, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας ή άλλα επίσημα μέσα επικοινωνίας που παρέχονται στον ιστότοπο.

Ειδοποίηση συμμόρφωσης με τα πνευματικά δικαιώματα

Στο The Mind Rises, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη συμμόρφωση με τα πνευματικά δικαιώματα και προσπαθούμε να δημιουργούμε και να παρέχουμε πρωτότυπο περιεχόμενο. Σεβόμαστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων και αναμένουμε από τους χρήστες μας να κάνουν το ίδιο.

Παρά τις προσπάθειές μας να διασφαλίσουμε ότι όλο το περιεχόμενο είναι πρωτότυπο και με τις κατάλληλες αναφορές, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπου έχει συμπεριληφθεί κατά λάθος υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν πιστεύετε ότι το έργο σας που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα έχει χρησιμοποιηθεί στον ιστότοπό μας με τρόπο που συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως.

Σε μια τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε να μας παράσχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εικαζόμενη παραβίαση, συμπεριλαμβανομένης μιας περιγραφής του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, της θέσης του στον ιστότοπό μας και των στοιχείων επικοινωνίας σας. Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε άμεσα σε τέτοιου είδους ανησυχίες και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την αφαίρεση, την επεξεργασία ή την κατάλληλη απόδοση του περιεχομένου, σύμφωνα με το αίτημά σας και τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας, καθώς στοχεύουμε στη φιλική επίλυση αυτών των ζητημάτων και στη διασφάλιση του σεβασμού όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα “Επικοινωνία”.

Βιβλιογραφία κι εξωτερικοί πόροι

Το The Mind Rises μπορεί να παρέχει βιβλιογραφικές αναφορές, παραπομπές και συνδέσμους προς βιβλία, άρθρα και άλλους εξωτερικούς πόρους ως υπηρεσία προς τους χρήστες μας. Αυτό γίνεται καθαρά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι για διαφήμιση, χορηγία ή εμπορικό κέρδος.

Η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δεν έχει λάβει καμία μορφή πληρωμής, αμοιβής ή αποζημίωσης για την παρουσίαση αυτών των πόρων. Παρέχονται απλώς ως μέσο για την περαιτέρω κατανόηση και γνώση των θεμάτων ψυχικής υγείας από τον αναγνώστη και δεν συνιστούν έγκριση ή συνεργασία με τους συγγραφείς, τους εκδότες ή τους διανομείς.

Οι χρήστες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτούς τους εξωτερικούς πόρους είναι αποκλειστικά των συγγραφέων και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις, γνώμες ή θέσεις της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου ή του The Mind Rises. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια, τη συνάφεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας σε αυτούς τους εξωτερικούς πόρους.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τη διακριτική σας ευχέρεια όταν αποφασίζετε αν θα αγοράσετε ή θα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες από αυτούς τους πόρους. Η αλληλεπίδρασή σας με αυτούς τους πόρους, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής και της παράδοσης αγαθών ή υπηρεσιών, καθώς και οποιοιδήποτε άλλοι όροι, προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή δηλώσεις που σχετίζονται με αυτές τις συναλλαγές, είναι αποκλειστικά μεταξύ εσάς και των αντίστοιχων συγγραφέων/εκδοτών/διανομέων

Πολιτική επίλυσης προβλημάτων

Στο The Mind Rises δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ανοιχτή επικοινωνία και στην άμεση κι επαγγελματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. Εάν έχετε οποιαδήποτε ζητήματα, διαφωνίες ή παράπονα σχετικά με το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες ή άλλες πτυχές του ιστότοπού μας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας ως πρώτη σας ενέργεια.

Επικοινωνώντας μαζί μας, μας δίνετε την ευκαιρία να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας διεξοδικά και αποτελεσματικά. Δεσμευόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα με την προσοχή και τον σεβασμό που του αξίζει και θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε μια δίκαιη και ικανοποιητική επίλυση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των δικτύων που παρέχονται στη σελίδα “Επικοινωνία”. Εκτιμούμε ειλικρινά τα σχόλιά σας και εκτιμούμε την προθυμία σας να επιλύσετε τα θέματα άμεσα και φιλικά.

Αλλαγές και τερματισμός

Το The Mind Rises και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν ή να διακόπτουν, προσωρινά ή μόνιμα, το σύνολο ή οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οι αλλαγές στις υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν προσαρμογές στα χαρακτηριστικά, το περιεχόμενο, τις λειτουργίες και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών.

Οποιεσδήποτε αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο ή όπως άλλως προβλέπεται από εμάς. Η συνέχιση της χρήσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών μετά από τέτοιες αλλαγές θα αποτελεί την αποδοχή αυτών των αλλαγών.

Παρόλο που στοχεύουμε στην παροχή έγκαιρων κι αξιόπιστων υπηρεσιών, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις διακοπής των υπηρεσιών, μεταξύ άλλων, για προγραμματισμένη συντήρηση, αναβαθμίσεις κι επείγουσες επισκευές ή λόγω βλάβης τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων ή/και εξοπλισμού.

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε την πρόσβασή σας και τη χρήση του ιστότοπου, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Οι λόγοι για έναν τέτοιο τερματισμό μπορεί να περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτούς) παραβάσεις ή παραβιάσεις των Όρων και Προϋποθέσεων ή της Πολιτικής Απορρήτου, δόλιες ή παράνομες δραστηριότητες ή ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη, απενεργοποίηση, υπερφόρτωση ή υποβάθμιση οποιασδήποτε λειτουργίας του ιστότοπού μας.

Μετά από οποιονδήποτε τερματισμό ή αναστολή, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο θα παύσει αμέσως, κι εμείς μπορούμε, χωρίς ευθύνη προς εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο, να απενεργοποιήσουμε ή να διαγράψουμε αμέσως το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και το λογαριασμό σας, καθώς και όλο το σχετικό υλικό, χωρίς καμία υποχρέωση να παρέχουμε περαιτέρω πρόσβαση σε αυτό το υλικό.

Πολιτική συνδέσμων εξωτερικών ιστότοπων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας και δεν υποδηλώνουν έγκριση των εν λόγω ιστότοπων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των εξωτερικών ιστότοπων. Ελέγχετε πάντα τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Αποποίηση εγγυήσεων & περιορισμοί ευθύνης

Το The Mind Rises και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου προσπαθούν να διατηρήσουν την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι το περιεχόμενο είναι αξιόπιστο, ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένο. Οι πληροφορίες παρέχονται ακριβώς “όπως είναι” και “όπως διατίθενται”, χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, είτε ρητή είτε σιωπηρή.

Σε καμία περίπτωση το The Mind Rises και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δε φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε έμμεση, τυχαία, ειδική, επακόλουθη ζημία ή απώλεια οποιουδήποτε είδους που προκύπτει από την πρόσβαση ή τη χρήση ή την αδυναμία πρόσβασης ή χρήσης της ιστοσελίδας ή από την εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται στην ιστοσελίδα.

Δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ανακρίβειες στις παρεχόμενες πληροφορίες ή για τυχόν αποφάσεις που λαμβάνονται με βάση αυτές τις πληροφορίες. Επιπλέον, αποποιούμαστε την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη που προκύπτει από τη χρήση ή την κακή χρήση του ιστότοπου, την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου ή οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αλλοίωση των δεδομένων σας.

Είναι δική σας ευθύνη να αξιολογείτε την ποιότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα και τη χρησιμότητα όλων των πληροφοριών και του περιεχομένου που παρέχονται στον ιστότοπο. Δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που διατίθενται στον ιστότοπο θα είναι αδιάλειπτα ή χωρίς σφάλματα ή ότι τα ελαττώματα στον ιστότοπο θα διορθώνονται αμέσως ή καθόλου.

Οι πληροφορίες και το υλικό που εμφανίζονται στον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν τεχνικά, τυπογραφικά ή φωτογραφικά σφάλματα. Δεν εγγυόμαστε ότι οποιοδήποτε από τα στοιχεία της ιστοσελίδας είναι ακριβή, πλήρη ή ενημερωμένα. Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στα στοιχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή σας ή απώλεια δεδομένων που προκύπτει από τη λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου, υλικού ή πληροφορίας από την ιστοσελίδα.

Ανεξαρτησία και ιδιωτικότητα

Η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου λειτουργεί ως ανεξάρτητη ιδιωτική σύμβουλος ψυχικής υγείας και δε συνδέεται επί του παρόντος με κανένα από τα ιδρύματα που αναφέρονται στο βιογραφικό της σημείωμα ή αλλού στο The Mind Rises. Τυχόν αναφερόμενες παρελθοντικές συνεργασίες είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποδηλώνουν οποιαδήποτε τρέχουσα σχέση ή έγκριση από τα εν λόγω ιδρύματα.

Παρόλο που η εμπειρία της σε αυτά τα ιδρύματα έχει συμβάλει στην επαγγελματική της εξέλιξη, οποιεσδήποτε δραστηριότητες, απόψεις ή υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του The Mind Rises είναι αποκλειστικά δικές της και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις ή τις εγκρίσεις αυτών των ιδρυμάτων.

Οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου, στην ιστοσελίδα της ή στις υπηρεσίες της από αυτά τα ιδρύματα ή οποιουσδήποτε άλλους φορείς, πρέπει να γίνεται μόνο μετά από άμεση επαφή μαζί της και με τη ρητή συγκατάθεσή της. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ονόματος, της εικόνας ή των επαγγελματικών πληροφοριών της απαγορεύεται αυστηρά και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο νομικών ενεργειών.

Γραφιστικός σχεδιασμός ιστοτόπου

Όλες οι πτυχές του γραφιστικού σχεδιασμού της ιστοσελίδας www.themindrises.gr, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης, της εμφάνισης, των γραφικών, των λογότυπων και των εικαστικών, έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από τη Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου. Ο σχεδιασμός αυτός αποτελεί πνευματική της ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, απομίμηση, αναπαραγωγή ή χρήση του γραφιστικού σχεδιασμού του ιστότοπου με οποιαδήποτε μορφή ή τρόπο, εν μέρει ή στο σύνολό του, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της Δρ. Χριστίνας Λαμπροπούλου. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του σχεδιασμού αποτελεί παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων και θα υπόκειται σε νομικές ενέργειες.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε να σεβαστείτε τη δημιουργικότητα, το χρόνο και την προσπάθεια που επενδύθηκε στο γραφιστικό σχεδιασμό της και να μην παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Δρ. Λαμπροπούλου. Εάν ενδιαφέρεστε για το γραφιστικό σχεδιασμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για ερωτήσεις ή άδειες.

Ανωτέρα βία

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, το The Mind Rises και η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία εκτέλεσης οποιαδήποτε υπηρεσίας. Η ανωτέρα βία αναφέρεται σε απρόβλεπτες περιστάσεις που μας εμποδίζουν να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των θεομηνιών, των φυσικών καταστροφών, του πολέμου, των εμφύλιων ταραχών, των εργατικών αναταραχών, των διακοπών ρεύματος και των ενεργειών ή διαταγμάτων κυβερνητικών φορέων. Υπό αυτές τις συνθήκες, μας παρέχεται το δικαίωμα να αναβάλουμε ή να επαναπρογραμματίσουμε τις υπηρεσίες μας έως ότου επιλυθεί η κατάσταση, χωρίς καμία ευθύνη απέναντί σας.

Υποχρεώσεις λογαριασμού χρήστη

Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο The Mind Rises, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή και τις συσκευές σας. Συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται με τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας.

Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε και να διατηρείτε ακριβείς κι ενημερωμένες προσωπικές πληροφορίες στο λογαριασμό σας. Οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας, μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας ή οποιαδήποτε ανάγκη επαλήθευσης πρέπει να μας γνωστοποιείται αμέσως.

Διαχωρισιμότητα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη (ή μέρος μιας διάταξης) των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων κριθεί άκυρη, μη εκτελεστή ή παράνομη, οι υπόλοιπες διατάξεις (ή μέρη των διατάξεων) θα παραμείνουν σε ισχύ και θα συνεχίσουν να είναι πλήρως έγκυρες, εκτελεστές και νόμιμες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η άκυρη ή μη εκτελεστή διάταξη θα τροποποιηθεί ώστε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το ίδιο κατά κανόνα αποτέλεσμα με την αρχική διάταξη, κατά τρόπο έγκυρο κι εκτελεστήριο.

Εφαρμοστέο Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν ή σχετίζονται με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

Τροποποιήσεις των όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρούμε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Όροι πληρωμών

Για οποιεσδήποτε υπηρεσίες επί πληρωμή στο The Mind Rises, συμφωνείτε με τους όρους τιμολόγησης και πληρωμής που παρουσιάζονται κατά τη στιγμή της αγοράς. Μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας ανά πάσα στιγμή και θα σας παρέχουμε σχετική ειδοποίηση για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Μετά την κράτηση ραντεβού για ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες, οι πελάτες θα λάβουν ένα email με τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών που έχουν οριστεί για άμεση κατάθεση. Η πληρωμή για τις συνεδρίες πρέπει να γίνει μέσω άμεσης τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από αυτούς τους λογαριασμούς. Οι πελάτες πρέπει να απαντήσουν στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το αποδεικτικό της κατάθεσης εντός 3 ωρών από την κράτηση.

Για τα ατομικά ραντεβού, οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν έως και 24 ώρες πριν το ραντεβού για να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών πριν από το ραντεβού θα έχουν ως αποτέλεσμα τις συνήθεις χρεώσεις και οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν το ραντεβού τους χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Για τις ομαδικές συνεδρίες, οι πελάτες δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων εάν επιλέξουν να μην συμμετάσχουν στην κλήση ή να παρακολουθήσουν τη συνεδρία. Με τον τρόπο αυτό γίνεται σεβαστή η ακεραιότητα και η συνοχή της ομάδας.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, και η επίσημη απόδειξη θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες εντός 7 ημερών από το τέλος του ατομικού ραντεβού ή την ολοκλήρωση ενός κύκλου 4 ομαδικών συνεδριών.

Σημειώνεται ότι είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται με ακρίβεια και αμεσότητα. Δεν είμαι υπεύθυνη για τυχόν λάθη ή καθυστερήσεις στην πληρωμή που μπορεί να προκύψουν λόγω τραπεζικών διαδικασιών ή άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την πληρωμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω στην επίλυση του θέματος.

Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική θα αναρτώνται σε αυτόν τον ιστότοπο και θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους.

 

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Πολιτική απορρήτου

Εισαγωγή

Το απόρρητό σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Στο The Mind Rises και προσωπικά η Δρ. Χριστίνα Λαμπροπούλου, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία επιλέξετε να δώσετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς, όπως η διεύθυνση IP σας, χρησιμοποιώντας cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών και να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, εάν μπλοκάρετε τα cookies, ορισμένα τμήματα του ιστότοπού μας ενδέχεται να μη λειτουργούν σωστά.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε επίσης να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή αλλοίωση.

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά καιρούς. Σας ενθαρρύνουμε να επανεξετάζετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΒΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥ
ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΒΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥ

Είμαι η Χριστίνα Λαμπροπούλου – Ιατρός, Βιολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Δημιούργησα το The Mind Rises σε μια προσπάθεια να συνδυάσω την αγάπη μου για την Ψυχική Υγεία & την Ψυχιατρική με τη δημιουργικότητα! Εδώ, υπάρχει χώρος για όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι προς την αυτοαγάπη, την ψυχική ηρεμία και την αυτεπίγνωση. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι! Εάν θέλεις να ξεκινήσουμε μαζί να βαδίζουμε σε αυτό το μονοπάτι προσφέρω τόσο ατομικές, όσο και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες! Μπορείς παράλληλα να εξερευνήσεις το themindrises.gr για να βρεις τα διάφορα διαμαντάκια που έχω κρυμμένα στις σελίδες του – ελπίζοντας ότι θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που έχεις βάλει στόχο!

dr. Christine Labropoulou

Δρ Χριστίνα Λαμπροπούλου - Ιατρός